Het team van PCS Dierenartsen

Ik ben in 2005 afgestudeerd als gezelschapsdierenarts en kan nog elke dag genieten van mijn werk. Het allerleukste vind ik de afwisseling, geen enkele dag is hetzelfde. Ik vind het belangrijk om de tijd te nemen voor zowel eigenaar als patiënt en heb veel plezier in het doen van operaties.

Wietske de Jong

Dierenarts

Als kind droomde ik ervan om dierenarts te worden. Zo nam ik geregeld gewonde  en gevonden dieren mee naar huis. Na mijn afstuderen heb ik ervaring op kunnen doen bij verschillende praktijken. Nu ga ik dagelijks met plezier naar mijn werk bij de pcs praktijken. Heeft geeft veel voldoening om een dier en eigenaar te kunnen helpen.

Tamara heeft van kleins af aan altijd al met dieren willen werken. Zij kan zich dan ook geen leven zonder huisdieren voorstellen. Hen beter maken geeft haar een voldaan gevoel.

Tamara de Feber

Paraveterinair

Nancy is gek op dieren, en daarmee was de stap om dierenartsassistente te worden dan ook snel gemaakt. Het medische aspect vindt ze uitermate interessant.

Nancy Lieman

Paraveterinair

Erica was vrijwilliger bij dierenasiel Almere en beheert nu de balie in Huizen. Daar vangt ze u en uw huisdier met liefde op. Het klantencontact vindt ze dan ook het mooiste aan haar werk.

Erica de Feber

Paraveterinair
keyboard_arrow_up