';
side-area-logo
Nelleke de Wildt

Dierenarts

Als kind droomde ik ervan om dierenarts te worden. Zo nam ik geregeld gewonde  en gevonden dieren mee naar huis. Na mijn afstuderen heb ik ervaring op kunnen doen bij verschillende praktijken. Nu ga ik dagelijks met plezier naar mijn werk bij de pcs praktijken. Heeft geeft veel voldoening om een dier en eigenaar te kunnen helpen.

Wietske de Jong

Dierenarts

Ik ben in 2005 afgestudeerd als gezelschapsdierenarts en kan nog elke dag genieten van mijn werk. Het allerleukste vind ik de afwisseling, geen enkele dag is hetzelfde. Ik vind het belangrijk om de tijd te nemen voor zowel eigenaar als patiënt en heb veel plezier in het doen van operaties.

Tobias Aalderink

Dierenarts

Na een aantal jaren de wereld rond gereisd te hebben als lid van het Nederlandse freestyle snowboard team ben ik in Utrecht aan de studie diergeneeskunde begonnen. Inmiddels sta ik met beide benen in het vak. Samen met de eigenaar zoeken naar de beste behandeling of oplossing voor hun dier vindt ik een belangrijk en leuk onderdeel van het werk.

Jette Kevelam

Dierenarts

Tamara de Feber

Paraveterinair

Tamara heeft van kleins af aan altijd al met dieren willen werken. Zij kan zich dan ook geen leven zonder huisdieren voorstellen. Hen beter maken geeft haar een voldaan gevoel.

Nancy Liemans

Paraveterinair

Nancy is gek op dieren, en daarmee was de stap om dierenartsassistente te worden dan ook snel gemaakt. Het medische aspect vindt ze uitermate interessant.

Erica de Feber

Paraveterinair

Erica was vrijwilliger bij dierenasiel Almere en beheert nu de balie in Huizen. Daar vangt ze u en uw huisdier met liefde op. Het klantencontact vindt ze dan ook het mooiste aan haar werk.

Mart Wessling

Paraveterinair